Hennep paviljoen bij NHL en Stenden!

Het hennep paviljoen blijft inspireren. Ook bij Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL) en Stenden Hogeschool Leeuwarden (Stenden) sloeg de vonk over: op uitnodiging staat het hennep paviljoen de komende maanden op de campus van deze twee hogescholen.

De Hemp Collective kijkt terug op een zeer geslaagde zomer aan de Blokhuispoort te Leeuwarden. Dat onze missie hier kan worden voortgezet is dan ook fantastisch nieuws!

Samen met NHL en Stenden zet de Hemp Collective zich in op gebied van informatievoorziening, studentprojecten, kennisontwikkeling en profileringprojecten op het gebied van hennep.

We doen dit onder meer door:
-studenten projecten te initiëren
-presentaties op kleine en grote schaal te organiseren
-expertise ontwikkeling binnen het onderwijs te stimuleren

Zo heeft de Hemp Collective in de afgelopen weken een presentatie over bouwen met hennep verzorgd, zijn er gezonde lunches met hennep als basis in het hennephuis verzorgd, hebben we bijgedragen aan een hennep inspiratieles voor studenten ‘docent beeldende kunst en vormgeving’, waren we aanwezig op de Inspiratiebijeenkomst Fair Fryslân en wordt in de nabije toekomst een presentatie verzorgd voor Vital Region Friesland. De Hemp Collective blijft zich daarnaast inzetten op gebied van kennisontwikkeling en stimulatie van circulaire hennepeconomie in Leeuwarden, met een knipoog naar Friesland Culturele Hoofdstad in 2018.

Het hennep paviljoen is nog tot en met 17 februari 2017  22 december 2016 geopend op dinsdag van 12-14 uur, en van dinsdag t/m donderdag 10-17 uur op afspraak (behalve tijdens schoolvakanties).

Wil je zeker zijn dat je iemand treft, neem dan contact op met Floris Siekman:
Gsm: 06 27 14 28 82
Email: floris.siekman@hempcollective.nl

De aanwezigheid van het hennep paviljoen is in Leeuwarden niet onopgemerkt gebleven! Zie onze facebookpagina voor een overzicht van alle aandacht in de (lokale) media!