11th symposium

11th International Hemp Building Symposium Amsterdam

Al 10 jaar organiseerd de IHBA, de International Hemp Building Association jaarlijks

een symposium telkens in een ander land. Dit jaar is Nederland aan de beurt met Kalkhennep Nederland als gastheer.

Met een primaire focus op het innovatieve onderwerp bouwen met hennep, wil het IHBA met dit jaarlijks symposium een uniek platform bieden voor gelijkgestemde professionals en enthousiastelingen om samen te komen en hun kennis, ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Voor geïnteresseerden in de hennep bouw is dit dé perfecte gelegenheid diepgaande kennis op te doen. Dit 2 daagse evenement zal plaats vinden op 10 en 11 oktober te Amsterdam. Op de 2e dag is er zelfs een bezoek op locatie gepland voor een rondleiding met uitleg in het gemeentehuis van Twello. Dit grote project (met de grootste kalkhennep gevel van Nederland, 1180 m2) is recentelijk opgeleverd en is een mooi voorbeeld hoe bestaande bouw volledig met kalkhennep kan worden verduurzaamd.

foto: Joep Jacobs

Link naar uitgebreid programma en tickets voor het evenement.