Collective op beurs

De activiteiten van de Hemp Collective breiden zich uit. Donderdag 18 juni  stonden Esther en Koen met een kraampje op een beurs in Deventer, waar zij het biobased publiek met de veelzijdigheid van hennep kenbaar maakten.

Het evenement betrof Grow2Build, een minisymposium over Biobased bouwmaterialen, op de locatie van Saxion in Deventer. In de open zaal betrok de Hemp Collective samen met DunAgro een standje, waar verschillende hennepproducten op werden uitgestald. Een breed publiek liet zich bij de kraampjes door de aanwezige organisaties informeren over de potentie van biobased voor in de bouwsector. Het symposium ging eigenlijk puur over de bouw. Voor de Hemp Collective werd een uitzondering gemaakt, wij mochten ook andere toepassingen tonen! Er was veel interesse voor de stand van de Hemp Collective en men liet zich positief uit over de kansen van hennep.

De standjesmarkt werd afgewisseld met enkele plenaire activiteite, waaronder lezingen over biobased projecten en discussies met een expertpanel. Ook vonden er workshops plaats die inzoomden op biobased in gebouwen, infrastructuur en de gehele keten.

Al met al was dit een constructieve dag en een kans een nieuw publiek aan te spreken. Dit biedt goede vooruitzichten voor de Landelijke Netwerkbijeenkomst BioBased Economy van dinsdag 23 juni, waar de Hemp Collective ook met een stand aanwezig zal zijn.